Szeretettel üdvözöllek!
Anka Emese vagyok alapdiplomám szerint biológia -testnevelés szakos tanár, de a számomra szűknek bizonyuló iskolai kereteket hátrahagyva 2004-ben megalapítottam saját, mse-sport nevű cégemet. Azóta is ez az egyik szenvedélyem, hogy e vállalkozást működtetem, sokadmagammal együtt, ahol Budapesten elsősorban teniszt tanítunk, nyári táborokat vezetünk és rengeteget teniszezem:)

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy emellett folyamatosan képezhettem magam, először személyiségfejlesztés, majd pszichológia és mostanában inkább spirituális irányban.
Amiben letisztult és összegződött a rám legjobban illő irány:
- Power Brain Education 2017 New York ( Dave Beal , BPW )
- Szomatodráma Alapélmény 2018 Budapest ( dr. Buda László , Szomatodráma )
- Colorado System 2023 Budapest ( Csepi Ádám)

10 évvel ezelőtt el is indítottam a saját képzéseimet mse-training, majd mseSuli néven, de a covid közbeszólt és mi a tenisz mellett tettük le a voksunkat, hogy azt tartsuk életben, ami szerencsénkre 2021-re nagyon beindult. Ezzel együtt tudatosult bennem, hogy igen jól működnek azok a dolgok, amiket e képzések során elsajátítottam.
A megvalósulás útjára lépett a másik nagy álmom: egy elvonulásokra alkalmas táborozó központ építése: ez a Mandulás Mese Tanya. (a Velencei-tó környékén)
Azt gondoltam, hogy nem is fogom már folytatni e 'tréningesdit', vagyis a spirituális tanok valamilyen formában való átadását, de valami nem hagy békén legbelül. Örökké dörömböl, folyton visszaköszön az életembe, hogy közöljek valahogy, adjam át a számomra oly nagy értéket teremtő ismereteket.
Kb. 8 éve megírt 1. könyvem most,( 2023.áprilisában) lelt kiadóra, így a Voiz.hu appján rövidesen hallgatható, hangos könyv formátumban. ( Teremts Te is! Én már teremtettem)

Egy pár hónapja elhatároztam, hogy folytatom az írást. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy leírhatok epizódokat az életemből, kiírhatom magamból az érzéseimet, levonhatom a következtetéseket és ezzel akár inspirációt adhatok másoknak is, hogy hogyan merjen bárki álmai útjára lépni.


Akiket olvastam, követtem, mind ugyanazt írták le, amit én is élek ma már: úgy érzem, hogy jobban támogat a jó sors, vagy jó Isten, vagy Univerzum, nevezzük ezt bárminek is.
Kicserélődött ez életem. Egyre jobban hiszek abban, hogy a Természet Törvényei kiszámíthatóan működnek, ezt nevezik spirituális életszemléletnek.
Ezt osztom meg most itt, ezen a felületen és ​nyári táboraimban​​​